Så här får du tag i en startplats


1. Betalning:  Längst ner på sidan finns betalknappen för kortbetalning. Du kan betala för dina vänner samtidigt.
Bocka ur rutan "leverans till denna adress"!

2. Anmälan: Så fort betalningen är gjord ska du skicka in anmälningsformuläret. Endast en person per formulär. Det kommer en kvittens på att formuläret har kommit fram.

  • I rutan här nedan skriver du förnamnet på den eller de deltagare vars avgift du nyss betalade förutom din avgift. Därefter ska alla skicka in sin personliga anmälan, dvs detta formulär.

Tidig anmälan

Pris:
600 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Inactive
Betalning under perioden 1/12-24/12

Lite senare anmälan

Pris:
800 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Inactive
Betalning under perioden 25/12-30/6

Sen men inte för sen anmälan

Pris:
800 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Betalning under perioden 1/7-12/8.

I avgiften ingår:

- ett stämpelkort

- gps-spår

- en mål-måltid på Le Mond.

-bagagetransport till målet. 

- medalj efter godkänt lopp. (Den skickas till dig senare)

INFORMATIONSRUTA
(samma info som på Löpsedeln)

Starten sker vid Kastello i Göteborg, Landsvägs-gatan 38, i korsningen Linnégatan. Där får du stämpelkortet som du ska hålla hårt i under färden och nummer-skylten som du ska sätta  på cykeln, Utdelning sker 7-7.30 utanför Kastello respektive 10-10.30 inne på Kastello. Bilen som tar din väska till målet finns också där. Du ska se till att få en startstämpel i kortet av arrangören eller av någon av personalen på Kastello.

Ute på vägen cyklar du ensam eller tillsammans med andra. Du navigerar med gps:en (karta och nedladdningsbar fil finns på sidan "Spåret"). Det finns ingen skriven vägbeskrivning. Stämpelkortet ska stämplas, signeras och få en tidsangivelse på varje kontroll. På Fotokontrollen ska en bild tas och skickas in.

Undrar du över vad som gäller om du t ex får service av vänner när du cyklar genom Borås så finns info om det under "Regler".

Förbered dig för att kunna hitta rätt väg även om din gps går sönder. Förutom att du deltar, som det heter, på egen risk så är du själv ansvarig för att du tar dig hem om du har sån otur att du måste bryta.

Målet är på Cykelcafé Le Mond på Folkungagatan 67 på Södermalm. När du äntligen är framme ska ditt kort få den sista stämpeln och du ska få en biljett som du lämnar in för att få maten som ingår i deltagar-avgiften. Du lämnar även tillbaka nummer-skylten när du tar emot biljetten.

Var du hämtar din packning efter målgång får du information om på Le Mond. Vi befinner ju oss mitt i smeten på Södermalm så vi hittar kanske inte ett fast punkt för bilen.
Nyfiken på
ultracykling?
SUb 610.

Tidtagning 
med klasser för följebil och randonneur.